Op 31 augustus 2022 was het precies 65 jaar geleden dat de tramlijn Amsterdam – Haarlem – Zandvoort werd opgeheven. Voor Stichting De Nieuwe Blauwe Tram was dat de aanleiding om deel 5 van de boekenreeks geheel te wijden aan deze beroemde tramlijn. Met als titel “De tramlijn Amsterdam – Haarlem – Zandvoort” beschrijft dit nieuwe boekje de historie van de trams tussen Amsterdam en Zandvoort, te beginnen bij de ENET in 1899 en eindigend bij de opheffing van de tramlijn in 1957.

De nieuwe uitgave telt maar liefst 84 pagina’s en is het dikste boekje in de reeks tot nu toe. Toch hebben we de prijs beperkt kunnen houden tot 18,95 euro.

Het boekje De nieuwe Blauwe Tram – Deel 5 – De tramlijn Amsterdam – Haarlem – Zandvoort kan worden gekocht bij diverse boekhandels in de regio’s Amsterdam / Haarlem / Zandvoort / Leiden / Den Haag, of direct in onze webwinkel.

LET OP: bestellingen worden vanaf de tweede helft van september 2022 verzonden!

U kunt het boekje vanzelfsprekend ook direct bestellen bij Stichting De Nieuwe Blauwe Tram. Maak hiervoor 23,45 euro (boekje plus 4,50 euro porto) over op bankrekening NL42 RABO 0311 260 950 t.n.v. Stichting De Nieuwe Blauwe Tram, onder vermelding van ‘Bestelling boekje Amsterdam – Zandvoort’ en uw naam- en adresgegevens met postcode en huisnummer. Bestel snel, want de oplage is beperkt!

Van eerdere delen uit de boekenreeks is nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar – kijk hiervoor in onze webwinkel!