Steun de aankoop van ons pand!

Stichting De Nieuwe Blauwe Tram is in de unieke gelegenheid om het pand aan de A. Hofmanweg in Haarlem te kopen. Het spreekt voor zich dat hier een groot bedrag mee is gemoeid. In totaal gaat het om € 550.000 (KK).

Voor De Nieuwe Blauwe Tram is de aankoop van het pand van groot belang, omdat hiermee de continuïteit van de reconstructie van Tweelingtram A619/A620 in Haarlem is gegarandeerd. Als iemand anders het pand koopt, is dat altijd onzeker. Daarnaast is het beter voor onze financiële planning en profiteren ook het NZH Vervoermuseum en andere organisaties van de aankoop. Zij worden dan onze huurders!

Om de maandelijkse lasten zo laag mogelijk te houden willen we een zo groot mogelijke eigen inbreng leveren voor de koopsom. Dat spreekt voor zich. Een hogere hypotheek leidt altijd tot hogere aflossings- en rentekosten en dus hogere maandlasten voor onze stichting.

We zijn al goed op weg. Door enkele zeer grote schenkingen en bijdragen is er al  € 225.000 aan eigen vermogen bijeen gebracht! Dit betekent dat we nog € 125.000 nodig hebben om het streefbedrag van € 350.000 te bereiken.

Hiervoor doen we een beroep op onze donateurs en andere schenkers! In principe is elk bedrag welkom. Als bijvoorbeeld 125 donateurs elk € 1000 schenken, hebben we het geld bij elkaar. Als 10 of 15 donateurs elk € 10.000 bijdragen, bereiken we ons doel nog sneller. Nog grotere bedragen zijn natuurlijk altijd welkom!

Bedenk bij uw donatie dat wij een erkende ANBI zijn, waardoor bijdragen aan onze stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Zo kunt u bijvoorbeeld overwegen om De Nieuwe Blauwe Tram een substantieel bedrag te lenen voor een periode van vijf jaar, waarbij u vervolgens de jaarlijkse aflossing schenkt aan De Nieuwe Blauwe Tram. Onze penningmeester vertelt u hier graag meer over!

Twijfel niet langer en steun De Nieuwe Blauwe Tram bij de aankoop van het pand! Neem vandaag nog contact op via info@denieuweblauwetram.nl of 06-16446961

We horen graag van u!